Hakuehtoja vastaavia tietoja ei löytynyt.

Media Go -ohjelmiston käyttäminen Takaisin alkuun

• Missä voin oppia käyttämään Media Go -ohjelmaa?

Media Go -ohjelmisto tukee erilaisia ​​musiikki-, video- ja valokuvasisältöjä, sekä lisäksi podcasteja ja CD kopiointia. Media Go online-ohje kertoo Media Go -ohjelmiston ominaisuuksista ja opettaa miten niitä käytetään.

• Voiko Media Go -ohjelmaa käyttää Mac-tietokoneessa?

Ei tällä hetkellä. Media Go on suunniteltu toimimaan Windows-käyttöjärjestelmässä. Luettelo tuetuista Windows-versioista on Järjestelmävaatimukset-sivulla.

• Voinko käyttää iTunes, iPhone tai iPad kirjastoissani olevaa mediaa Media Go:ssa?

Media Go tukee monia samoja tiedostoja, joita on iTunes-kokoelmissa. Media Go havaitsee non-DRM median (mikä tarkoittaa materiaalia, jolla ei ole Digital Rights Management -suojausta) kiintolevylläsi ja lisää sen Media Go -kirjastoon. Jos olet ostanut videon tai DRM musiikkia iTunesista, se ei näy Media Go -kirjastossasi. Tämän lisäksi Media Go ei tunnista iPhonea tai iPadiä jos se on kytketty tietokoneeseesi.

Median tuominen Takaisin alkuun

• Miksi mediatiedoston vetäminen Media Go -ohjelmaan ei toimi?

Media Go tukee vedä ja pudota -ominaisuutta. Kopioi mediatiedostot kirjastoon pudottamalla ne kirjaston siirtymisruudun Kirjasto-osioon. Voit myös kopioida sen pudottamalla laitteeseen tai soittolistaan tai valokuva-albumiin ja näin luoda uuden kokoelman.

• Mitä tiedostotyyppejä voin toistaa, muuntaa ja siirtää Media Gon avulla?

Tietoja löytyy Tuetut tiedostomuodot -sivulta.

• Media Go ei toista matkapuhelimella tallentamaani videota. Mitä teen?

Kukin Media Go -versio tukee uusia puhelimia. Hanki uusin Media Go -versio tästä.

• Muut mediasoittimet toistavat joitakin kirjastoni mediatiedostoja vaivatta, mutta Media Go ei toista niitä. Mitä teen?

Monien tiedostomuotojen tukea parannetaan jatkuvasti Media Go -ohjelmistossa. Tarkista luettelo tuetuista tiedostomuodoista ja hanki uusin Media Go -versio tästä.

• Voiko Media Go tuoda/kopioida DVD-levyjen sisällön?

Media Go ei voi tuoda DVD-levyjä.

• Tuoko Media Go mediatiedostot, jotka olen järjestänyt aiemmin iTunes-ohjelmassa?

Kyllä. Media Go tuo automaattisesti mediatiedostot, jotka olet järjestänyt aiemmin iTunes-ohjelmassa. Voit tarkastella ja päivittää Media Go -kirjastosi mediakansioita valitsemalla Tiedosto-valikosta Lisää media kirjastoon / Poista media kirjastosta.

Sisällön ostaminen videoihin ja peleihin Store-kaupasta Takaisin alkuun

• En onnistu kirjautumaan Media Go Store -kauppaan tietokoneestani. Voinko saada ohjeita verkosta?

Media Go -ohjelmiston Store-kauppa hyväksyy kirjautumisen ja salasanan joko PlayStation® Network tai Sony Entertainment Network -ohjelmista.

Jos Media Go -ohjelmiston Store-kauppaan kirjautuminen ei onnistu, napsauta tätä. Tässä sivustossa on muun muassa salasanan nollaamista, salasanan palauttamista, tilin hallintaa, uuden tilin luomista ja tapahtumahistoriaa käsitteleviä ohjeita.

• Miten pääsen Store-kauppaan?

Store-kauppa löytyy Media Go -kirjaston siirtymisruudun yläreunasta.

• Onko olemassa Store-kaupan käyttöohjeita, joita voin lukea Media Go -ohjelmistolla?

Media Go online-ohje kertoo Media Go -ohjelmiston Store-kaupasta.

• Haluan oppia lisää Sony Entertainment Network -ohjelmasta ja ostaa videoita, pelejä ja musiikkia.

Sony Entertainment Network Store tarjoaa musiikkia, elokuvia, pelejä ja paljon muuta. Voit käyttää sitä luodaksesi digitaalisen viihteen kirjaston ja nauttia siitä kotona tai tien päällä. Lisäksi saat Asiakaspalvelun musiikin, videoiden ja pelien palveluille.

• Voiko video Sony Entertainment Network Store -kaupasta näyttää tekstityksen?

Kyllä, video SEN Store-kaupasta voi näyttää tekstityksen. Media Go -ohjelman näyttäessä videoita saat tekstityksen näkyviin valitsemalla Tekstitys Toisto-valikosta ja valitse sitten alivalikosta joko Päälle (äänentoistolle) tai Päälle mykkänä (äänen poisto).

Tekstitys toimii parhaiten tietokoneella, jossa on uusin Windows käyttöjärjestelmä asennettuina kuten Windows Vista®, Windows 7, tai Windows 8.

Kannettavien laitteiden sisällön siirtäminen Takaisin alkuun

• Mitä laitteita Media Go virallisesti tukee?

Media Go -ohjelma toimii upeiden mobiililaitteiden kuten PSP™ -järjestelmien, WALKMAN, Xperia™ Tablet S, korkeatasoisten audio-tuotteiden, Xperia™ älypuhelimien ja muiden matkapuhelimien kanssa. Tutustu jatkuvasti kasvavaan tuettujen laitteiden valikoimaan.

• Miten näen liitetyn laitteen Media Go -ohjelmassa?

Media Go online-ohje ohjeistaa miten media siirretään laitteeseesi. Online-ohjeessa kerrotaan myös, miten käyttää Media Go -ohjelmaa näyttämään jo laitteessasi olevan median ja miten se siirretään tietokoneellesi.

Päivitys Windows 8 -ohjelmaan Takaisin alkuun

• Käytän Media Go -ohjelmistoa ja haluan asentaa tietokoneeseeni Windows 8 -käyttöjärjestelmän. Kuinka voin varmistaa, että ohjelman asetukset ja kirjasto ovat käytettävissä päivityksen jälkeen?

Valitse seuraavista Windows-käyttöjärjestelmääsi sopivat päivitystoimet ja noudata ohjeita.

Windows 7 -käyttöjärjestelmästä Windows 8 -käyttöjärjestelmään

Käynnistä Windows 8 -päivitys ja noudata ohjatun päivitystoiminnon ohjeita. Valitse Valitse säilytettävät -valintaikkunasta asetus Säilytä Windows-asetukset, henkilökohtaiset tiedostot ja sovellukset.

Windows Vista- tai Windows XP -käyttöjärjestelmästä Windows 8 -käyttöjärjestelmään

Varmuuskopioi Media Go -ohjelman tiedot asetustiedostot sisältävä kansio manuaalisesti ennen Windows 8 -päivityksen tekemistä. Noudata näitä ohjeita:

1. Varmuuskopioi seuraava nykyisen käyttäjärjestelmän kansio:

Windows Vista

C:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Sony\Media Go

Windows XP

C:\Documents and Settings\[käyttäjänimi]\Application Data\Sony\Media Go
    2. Tee Windows 8 -päivitys loppuun.
    3. Palauta vaiheessa 1 varmuuskopioitu kansio seuraavaan hakemistoon:

C:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Sony\Media Go
  • Kirjastoni sisältää Media Go -ohjelmalla Store-kaupasta hankitun videon. Kuinka voin varmistaa, että tämä sisältö on käytössäni myös sen jälkeen, kun olen ottanut käyttöön Windows 8 -käyttöjärjestelmän?

Ohjeet videon säilyttämistä varten vaihtelevat sen käyttöjärjestelmän mukaan, josta järjestelmää päivitetään. Valitse seuraavista sopivat päivitystoimet ja noudata ohjeita.

Windows 7 -käyttöjärjestelmästä Windows 8 -käyttöjärjestelmään

Tärkeintä tässä tapauksessa on asentaa uusin Media Go -ohjelmaversio ennen Windows 8 päivitystä. Toimi seuraavasti:

1. Asenna uusin Media Go -versio täältä ennen kuin suoritat Windows 8 -päivityksen.
    2. Käynnistä Windows 8 -päivitys ja noudata ohjatun päivitystoiminnon ohjeita. Valitse Valitse säilytettävät -valintaikkunasta asetus Säilytä Windows-asetukset, henkilökohtaiset tiedostot ja sovellukset.

Windows Vista -tai Windows XP -käyttöjärjestelmästä Windows 8 -käyttöjärjestelmään

Tärkeintä tässä tapauksessa on asentaa uusin Media Go -ohjelmaversio Windows 8 päivityksen jälkeen. Toimi seuraavasti:

1. Käynnistä Media Go -ohjelmiston asennettu versio.
    2. Jos Media Go ilmoittaa, että saatavilla on uudempi versio, ohita ilmoitus päivittämättä ohjelmistoa.
    3. Siirry Store-kauppaan ja poista tietokoneen aktivointi. Näin voit välttää tietokoneen aktivoinnin katoamisen, sillä Store havaitsee Windows 8:n uutena tietokoneen aktivointina.
    4. Käynnistä Windows 8 -päivitys ja noudata ohjatun päivitystoiminnon ohjeita. Valitse Valitse säilytettävät -valintaikkunasta asetus, jonka avulla voit säilyttää henkilökohtaiset tiedostot.
    5. Tee Windows 8 -päivitys loppuun.
    6. Nyt voit asentaa Media Go -ohjelmiston. Lataa ja asenna uusin Media Go -versio.

Vianmääritys Takaisin alkuun

• Minulla on ongelmia äänentoiston kanssa toistaessani joitakin tallennusmuotoja version 2.5 asennuksen jälkeen. Kuinka voin ratkaista ongelman?

Joidenkin tallennusmuotojen toistossa voi olla ongelmia, kuten äänenvoimakkuuden vaihteluita, säröä tai laadun heikkenemistä, jos taajuuskorjain on päällä versiossa 2.5. Voit ratkaista tämän ongelman päivittämällä Media Go:n uusimpaan versioon napsauttamalla tästä.

• En voi toistaa MP3 tiedostoja. Kuinka voin ratkaista ongelman?

Tämä voi olla ongelma joillekin Media Go 2.5 tai korkeamman version käyttäjille. Korjaa ongelma seuraavasti:

1. Sulje Media Go.
    2. Etsi seuraava kansio tietokoneestasi.

Windows Vista, Windows 7 tai Windows 8:
      C:\Users\[username]\AppData\Local\Sony\Media Go

Windows XP:
      C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data\Sony\Media Go

3. Poista tiedosto kansiosta jonka nimi alkaa "FFCache".
    4. Käynnistä Media Go.
  • Siirsin musiikki ja videoita Tablet- tai WALKMAN-laitteeseen Media Go -ohjelman avulla, mutta kappaleet eivät näy laitteen musiikin toisto-ohjelmassa eivätkä videot laitteen videoiden toisto-ohjelmassa. Media Go ilmoittaa siirron onnistuneen. Mitä tapahtui?

Tiedostojen siirto laitteeseen onnistui, mutta musiikin ja videoiden toisto-ohjelmien tietokannat eivät ole päivittyneet. Ongelma ratkeaa, kun irrotat laitteen tietokoneesta. Näet "Päivitetään tietokantoja" tilaviestin tabletin tila-alueen oikeassa alareunassa. Kun kytket laitteen uudelleen tietokoneeseen, uusi sisältö päivittyy musiikin ja videoiden toisto-ohjelmiin.

• Siirsin soittolistan Media Go -ohjelmasta puhelimeen, mutta soittolista ei näy puhelimessa. Onko ongelmaan ratkaisu?

Näin voi käydä käytettäessä joitakin puhelimia, jotka muodostavat yhteyden tietokoneen media transfer mode (MTP) -tilan avulla. Yritä korjata ongelma vaihtamalla puhelin massamuistitilaan (MSC) ja siirtämällä soittolista uudelleen. Voit muuttaa USB-yhteyden tilan puhelimen Connectivity (Liitä PC:hen) -asetuksen avulla. Vaihtoehtoisesti voit käynnistää puhelimen uudelleen, jolloin soittolista tulee näkyviin.

• Media Go -ohjelman asentaminen Windows 8 -käyttöjärjestelmään ei onnistu. Missä on vika?

Varmista, että asennat Media Go -ohjelman versiota 2.3 tai uudempaa. Voit ladata uusimman asennusohjelman tästä.

• Yritän asentaa Media Go -ohjelman, mutta saan jatkuvasti seuraavan virheviestin: "Yhden tai useamman toiminnon asennus ei onnistunut." Miksi? Onko ongelmaan ratkaisu?

Asennuksen aikana Media Go -ohjelmiston on ehkä ladattava joitakin ohjelmiston edellyttämiä lisäohjelmistoja, jos niitä ei ole vielä asennettu tietokoneeseen. Jos asennuksessa ilmenee ongelmia, poista palomuuri väliaikaisesti käytöstä ja aloita asennus uudelleen. Jos ongelma ei poistu, edellytetyt ohjelmistot on ehkä ladattava ja asennettava erikseen:

• Kun käynnistän Media Go -ohjelman, näyttöön tulee vain käynnistyskuva tai ohjelma sulkeutuu odottamattomasti. Voinko korjata ongelman?

Jotkin Apple QuickTime Player -sovelluksen vanhat versiot voivat aiheuttaa Media Go -ohjelman kanssa ristiriitoja tai epävakautta.

Jos tietokoneeseen on asennettu QuickTime, on suositeltavaa päivittää se uusimpaan versioon. Voit päivittää QuickTime Player -sovelluksen sulkemalla Media Go -ohjelman, avaamalla QuickTime Player -sovelluksen ja valitsemalla QuickTime Player -ohjelman ohjevalikosta Update existing software (Päivitä nykyinen ohjelmisto). Kun QuickTime Player on päivitetty, voit käynnistää Media Go -sovelluksen uudelleen. Useissa tapauksissa tämä ratkaisee Media Go -ohjelman käynnistymisongelman.

Media Go -ohjelman käyttäminen ei edellytä QuickTime Player -sovelluksen asentamista.

Jos tarvitset Apple QuickTime Player -sovellusta muihin tarkoituksiin, viimeisin versio on täällä.

• Olen jo asentanut Media Go -ohjelmaversion, mutta haluan päivittää sen. Miten sen voi tehdä?

Media Go tarkistaa automaattisesti päivitykset ja ilmoittaa, jos päivityksiä on saatavilla. Voit tarkistaa päivitykset manuaalisesti milloin tahansa napsauttamalla Ohje > Tarkista päivitykset.

Jos haluat päivittää Media Go -ohjelmiston tietokoneelle, jossa ei ole Internet-yhteyttä, lataa Media Go -ohjelmisto tietokoneelle, jossa on Internet-yhteys, ja siirrä ladattu tiedosto toiselle tietokoneelle CD-levyn, Flash-aseman tai muun tallennuslaitteen avulla. Kun tiedosto on siirretty tietokoneelle, kaksoisnapsauta tiedostoa ja päivitä Media Go -ohjelmisto kehotteiden mukaisesti.

Huomaa: Sinun on ehkä ladattava myös joitakin edellytettyjä ohjelmistoja. (Lisätietoja on asennusta koskevissa usein kysytyissä kysymyksissä otsikolla: "Yritän asentaa Media Go -ohjelman, mutta saan jatkuvasti seuraavan virheviestin: Yhden tai usean toiminnon asennus ei onnistunut. Miksi? Onko ongelmaan ratkaisu?")

• Media Go -ohjelman asennuksen aikana näyttöön tulee virhe "1395: Virhe kokoonpanon Microsoft.VCxx.ATL asennuksen aikana. . .." Kuinka voin tehdä Media Gon asennuksen loppuun?

Tämä virhe voi esiintyä, jos aikaisempien Windows-päivitysten asentaminen on epäonnistunut. Voit korjata ongelman noudattamalla Microsoftin ohjeita. Lisätietoja on täällä.