Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Det er ingen informasjon som passer til søkeordet(ene) ditt.

Bruke Media Go Tilbake til toppen

• Hvor kan jeg lære om bruk av Media Go?

Media Go støtter et bredt spekter av musikk-, video- og bildeinnhold samt podcaster og CD-brenning. Media Go netthjelp er en læreressurs med informasjon om Media Go-funksjoner og hvordan du bruker dem.

• Kan jeg bruke Media Go på en Mac?

Ikke på dette tidspunktet. Media Go er utformet for å kjøre på Windows-operativsystem. Se systemkravsiden for en liste over støttede versjoner av Windows.

• Kan jeg bruke medier fra iTunes-, iPhone- eller iPad-biblioteker i Media Go?

Media Go støtter mange av de samme filene du ser i iTunes-samlingene dine. Media Go vil oppdage medier uten DRM (det vil si medier som ikke er beskyttet av Digital Rights Management) på harddisken og legge dem til Media Go-biblioteket. Hvis du har kjøpt video eller DRM-musikk fra iTunes, vil ikke dette vises i Media Go-biblioteket. I tillegg vil ikke Media Go oppdage en iPhone eller iPad når den er koblet til PC-en.

Importere medier Tilbake til toppen

• Hvorfor fungerer det ikke når jeg forsøker å dra et medium til Media Go?

Media Go støtter "dra og slipp" i stor utstrekning. Bare slipp mediet inn i bibliotek-delen i bibliotekets navigeringsrute for å kopiere det til biblioteket. Du kan også slippe det til en enhet for å kopiere det til enheten, eller inn på en spilleliste eller i et fotoalbum for å opprette en ny samling.

• Hvilke filtyper kan jeg spille av, transkode og overføre ved hjelp av Media Go?

Besøk vår side om Filformater som støttes for informasjon.

• Videoen jeg har tatt opp på mobilen, kan ikke spilles av i Media Go. Hva bør jeg gjøre?

Media Go støtter nye telefoner med hver versjon. Skaff deg den siste versjonen av Media Go her.

• Noen av filene i biblioteket mitt kan spilles av med andre mediespillere, men kan ikke spilles av i Media Go. Hva bør jeg gjøre?

Media Go forbedrer kontinuerlig støtte for mange filformater. Sjekk listen våre over støttede filformater, og skaff deg den siste versjonen av Media Go her.

• Kan Media Go importere/rippe DVD-er?

Media Go kan ikke importere DVD-er.

• Kan Media Go importere medier jeg allerede har organisert med iTunes?

Ja, Media Go importerer automatisk medier som du tidligere har organisert med iTunes. Hvis du vil vise eller oppdatere mediemappene i Media Go-biblioteket, velger du Legg til / fjern medier fra bibliotek på Fil-menyen.

Kjøpe video- eller spillinnhold fra Store Tilbake til toppen

• Jeg klarer ikke å logge på Media Go Store på datamaskinen min. Finnes det en nettside som kan hjelpe meg?

Butikken i Media Go vil akseptere en/et påloggings-ID og passord fra enten PlayStation®Network eller Sony Entertainment Network.

Hvis du ikke klarer å logge på Media Go-butikken, klikk her. Nettsiden inkluderer lenker for å tilbakestille passord, gjenopprette passord, kontoadministrasjon, opprette nye kontoer, transaksjonshistorie med mer.

• Kan jeg kjøpe og spille av video med Media Go? Jeg har en Windows-maskin, men ingen Sony-enhet.

Ja, du kan spille video fra Store ved hjelp av Media Go. En Windows-maskin er alt som kreves.

• Hvor kan jeg finne Store?

Du finner Store øverst i Media Go-bibliotekets navigeringsrute.

• Finnes det en brukerveiledning for Store som jeg kan se i Media Go?

Media Go netthjelp er en læreressurs med informasjon om Store i Media Go.

• Jeg vil være mer om Sony Entertainment Network og kjøp av videoer, spill og musikk.

Sony Entertainment Network Store leverer musikk, filmer, spill og mer. Du kan bruke den til å opprette et bibliotek med digital underholdning som du kan ha glede av hjemme eller på farten. I tillegg kan du få kundestøtte for musikk-, video- og spilltjenestene.

• Kan video fra Sony Entertainment Network Store vise teksting?

Ja, video fra SEN Store i USA kan vise teksting. For å vise teksting i Media Go mens du spiller video, må du velge Teksting fra Avspillingsmenyen, og velge enten (for å spille av lyd) eller På når dempet (for å dempe lyden) fra undermenyen.

Ytelsen på tekstingen er bedre på en datamaskin med et nyere Windows-operativsystem installert, for eksempel Windows Vista®, Windows 7 eller Windows 8.

Overføre innhold til og fra flyttbare enheter Tilbake til toppen

• Hvilke enheter støttes offisielt av Media Go?

Media Go fungerer med mobile enheter som PSP™-systemet, WALKMAN, Xperia™ Tablet S, produkter med høyoppløselig lyd, Xperia™-smarttelefoner og flere andre mobiltelefoner. Sjekk ut den voksende listen over støttede enheter.

• Hvordan kan jeg se mine tilkoblede enheter inne i Media Go?

Media Go netthjelp er en læreressurs med informasjon overføring av medier til enheten. Netthjelpen forklarer også hvordan du bruker Media Go til å vise medier som allerede er på enheten og importere dem til PC-en.

Oppgradere til Windows 8 Tilbake til toppen

• Jeg er Media Go-bruker og er nå klar til å oppgradere datamaskinen min til Windows 8. Er det noen tips jeg bør følge for å sørge for at innstillingene og biblioteket mitt er tilgjengelig etter oppdateringen?

Følg instruksjonene nedenfor for Windows OS:

Fra Windows 7 til Windows 8

Start oppgraderingen til Windows 8 og følg instruksjonene i oppgraderingsveiviseren. I dialogen Velg det som skal beholdes må du velge alternativet "Behold Windows-innstillinger, personlige filer og programmer".

Fra Windows Vista til Windows 8

Sikkerhetskopier mappen som inneholder Media Go-data og konfigurasjonsfiler manuelt før du oppgraderer til Windows 8. Følg disse trinnene:

1. Sikkerhetskopier følgende mappe for operativsystemet du bruker nå:
      C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Sony\Media Go
    2. Oppgrader til Windows 8.
    3. Gjenopprett den sikkerhetskopierte mappen du opprettet i trinn 1 til følgende plassering:
      C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Sony\Media Go
  • Biblioteket mitt inneholder videoer fra Store i Media Go. Hvordan kan jeg sørge for at jeg kan bruke dette innholdet etter at jeg har oppgradert til Windows 8?

Instruksjonene for å bevare video er avhengig av operativsystemet du oppgraderer fra. Følg egnet oppgraderingstilfelle i instruksjonene nedenfor.

Fra Windows 7 til Windows 8

I dette tilfellet er hovedpoenget å installere den nyeste versjonen av Media Go 2.3 før du oppgraderer til Windows 8. Følg disse trinnene:

1. Installer den nyeste versjonen av Media Go herfra før du oppgraderer til Windows 8.
    2. Start oppgraderingen til Windows 8 og følg instruksjonene i oppgraderingsveiviseren. I dialogen Velg det som skal beholdes må du velge alternativet "Behold Windows-innstillinger, personlige filer og programmer".

Fra Windows Vista til Windows 8

I dette tilfellet er hovedpoenget å installere den nyeste versjonen av Media Go 2.3 etter at du oppgraderer til Windows 8. Følg disse trinnene:

1. Start den eksisterende versjonen av Media Go.
    2. Hvis Media Go varsler deg om at en nyere versjon er tilgjengelig, må du overse dette.
    3. Gå til Store og deaktiver PC-en din. Dette vil forhindre at du mister en PC-aktivering, fordi Store vil se Windows 8 som en ny PC-aktivering.
    4. Start oppgraderingen til Windows 8 og følg instruksjonene i oppgraderingsveiviseren. I Velg det som skal beholdes-dialogen må du velge det alternativet som lar deg beholde personlige filer.
    5. Fullfør oppgraderingen av Windows 8.
    6. Nå er du klar til å installere Media Go. Last ned og installer den nyeste versjonen av Media Go.

Feilsøking Tilbake til toppen

• Jeg opplever problemer med lyden ved avspilling med noen av mediene mine etter at jeg installerte versjon 2.5. Hvordan kan jeg løse problemet?

Lydproblemer ved avspilling, for eksempel volumsvingninger, hakkete lyd og dårligere kvalitet, kan forekomme med noen medier hvis Equalizer ble aktivert i versjon 2.5. Du kan løse problemet ved å oppdatere til den nyeste versjonen av Media Go ved å klikke her.

• MP3-filene mine vil ikke spilles av. Hvordan kan jeg løse problemet?

Dette problemet kan oppstå noen ganger for brukere av Media Go 2.5 eller nyere. Følg disse trinnene for å løse problemet:

1. Lukk Media Go.
    2. Naviger til følgende mappe på datamaskinen:

I Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8:
      C:\Users\[username]\AppData\Local\Sony\Media Go

3. Slett filen i mappen som begynner med "FFCache".
    4. Start Media Go.
  • Jeg overførte musikk og videoer til nettbrettet eller WALKMAN-enheten med Media Go, men jeg kan ikke se musikken i enhetens musikkspiller, eller videoene i enhetens videospiller. Media Go sier at overføringen var vellykket. Hva skjedde?

Filene ble overført til enheten, men databasen for musikkspilleren og videospilleren er ikke oppdatert. Løsningen er å koble enheten fra datamaskinen. Du vil se statusmeldingen "Oppdaterer databaser" nederst til høyre i statusområdet for nettbrettet. Når du kobler enheten til datamaskinen igjen vil musikkspilleren og videospilleren oppdateres med det nye innholdet.

• Jeg overførte en spilleliste fra Media Go til telefonen min, men den vises ikke på telefonen. Finnes det en løsning?

Dette kan oppstå hos noen telefoner som benytter Media Transfer-modus (MTP) for å koble seg til datamaskinen. For å løse problemet, forsøk å sette telefonen på masselagringsmodus (MSC) og overfør spillelisten igjen. Du kan forandre USB-tilkoblingen i kommunikasjonsinnstillingene på telefonen. Alternativt så vil spillelisten vises når telefonen startes om igjen.

• Jeg klarer ikke å installere Media Go i Windows 8. Hva er problemet?

Sjekk at du installerer Media Go 2.3 eller nyere. Du kan finne den nyeste installasjonspakken her.

• Når jeg starter Media Go, vises ingenting bortsett fra oppstartsskjermen, eller så krasjer programvaren. Er det noe jeg kan gjøre for å fikse dette?

Noen eldre versjoner av Apple QuickTime Player-programmet kan forårsake konflikter eller ustabilitet med Media Go.

Hvis QuickTime-programmet er installert på datamaskinen din, bør du oppdatere til nyeste versjon. For å oppdatere QuickTime Player lukker du Media Go, åpner QuickTime Player og velger «Oppdater eksisterende programvare» fra hjelpemenyen i QuickTime Player. Når oppdateringen av QuickTime Player er fullført, kan du starte Media Go på nytt. I mange tilfeller vil dette løse oppstartsproblemet til Media Go.

Du trenger ikke å ha QuickTime Player-programmet installert for å bruke Media Go.

Hvis du trenger Apple QuickTime Player-programmet til annet bruk, finner du nyeste versjon her.

• Jeg har allerede installert en versjon av Media Go, men vil oppdatere den. Hvordan kan jeg gjøre det?

Media Go vil automatisk se etter oppdateringer og gi deg beskjed hvis noen oppdateringer er tilgjengelige. Du kan se etter oppdateringen manuelt når som helst ved å klikke på Hjelp >Se etter oppdateringer.

For å oppdatere Media Go-programvaren på en datamaskin som ikke har tilgang til Internett, må du laste ned Media Go-programvaren ved å bruke en datamaskin med Internett-tilgang og overføre den nedlastede filen til den andre datamaskinen eller en CD, USB-minnepenn eller en annen lagringsenhet. Når filen er overført til datamaskinen, dobbeltklikker du på filen og følger forespørselen om å oppgradere Media Go-programvaren.

• Når jeg installerer Media Go får jeg en feilmelding som starter med "1935: Det oppstod en feil under installasjonen av assemblering Microsoft.VCxx.ATL . . .." Hvordan kan jeg fullføre installasjonen av Media Go?

Denne feilen kan oppstå etter en mislykket installering av tidligere Windows-oppdateringer. Følg instruksjoner fra Microsoft for å rette denne feilen. Du kan finne informasjon her.