Kundtjänst

Du kan få kundtjänst för Media Go via supportwebbtjänsterna för din enhet.

Om du har en Xperia™ Tablet, Xperia™-smartphone eller Sony Ericsson-telefon ska du kontakta Sony Mobiles kundtjänst.
Global support Japan

Om du har ett PSP™ ska du kontakta Sony Computer Entertainments kundtjänst.
Global Support

Om du har en VAIO-dator ska du kontakta VAIO-kundtjänsten.
Global Support

Om du har en WALKMAN® eller Sony-produkt för högupplösningsljud ska du kontakta enhetens kundtjänst direkt.
Global support Japan

Om du har en Tablet, inklusive Xperia™ Tablet, Tablet S eller Tablet P ska du kontakta enhetens kundtjänst direkt.
Global Support